Osłona do kiełbasek - do gotowania, wędzenia - również na zimno.
Umożliwi to samodzielne przygotowanie pysznych wędzonek lub duszonych kiełbasek, szynek i kiełbas długo dojrzewających.
Parametry
Odporność termiczna: 100 ° C
Jednostka opakowania: 4 mb (± 5%)
Åšrednica: 55 mm
Kolor: karmelowy lub przezroczysty.
Posługiwać się:
Pozostaw to w spokoju na 15 minut przed napełnieniem. W 20 ± 5 ° C w 10-15% roztworze soli (1/2 filiżanki na 1 litr).
Szczelnie wypełnioną torebkę należy zawiązać i przerobić zgodnie z rodzajem kiełbasy.Warzenie maks. 75 ° C, wędzenie 90 ° C, przetwarzanie zimnego dymu maks. 40 ° C
Wysokość | 5.50 cm |
Szerokość | 400.00 cm |
Długość | 5.50 cm |