• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Rola przedsiębiorczości społecznej w redukcji nierówności społecznych.

Aby zrozumieć, czym jest wino, trzeba odróżnić skład jego elementów, gdy jest winogronem, sokiem z winogron a następnie winem. Sok z winogron przed fermentacją składa się zwłaszcza z wody i cukrów, a również z kwasów oraz innych substancji chemicznych w mniejszej ilości, które są obowiązkowe za kategoryczny skład wina. Fermentacja wyskokowa przekształca znaczącą część węglowodanów z soku z winogron w trunek etylowy, jednak zostawia inne interesujące związki, takie jak gliceryna. Niektóre z tych związków, które są obecne w mniejszym stopniu, dają pewny zakres degustacji wina, tak jak i towarzystwo garbników, które znajdują się w skórce winogron i można je uważać za oczywisty konserwant, jaki zezwala winom starzeć się więcej niż 5 lat, co potwierdza wina. Inne szczegóły dodaje się do wina w sposób sztuczny i składają się na to, co oznacza się dodatkami do wina. Akcesoria te maja na celu stabilizować miarodajne związki (białka, kryształy winianu itd.), zmniejszyć poziom kwasów, przeciwutleniaczy (kwas askorbinowy), farmaceutyków przeciwbakteryjnych (dwutlenek siarki, kwas sorbowy, sorbinian, kwas benzoesowy, kwas fumarowy).

1. Informacje

2. Przeczytaj więcej

3. Portfolio

4. Znajdź tutaj

5. Przejdź do strony

Categories: Biznes

Comments are closed.